petak, 10. prosinca 2010.

Flash radi loše na Google Cr-48? Adobe radi na tome

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/flash-working-poorly-on-your-google-cr-48-adobes-working-on-it/:
Yep, da Flash greška tamo gore je jedna od mnogih koje smo dobili danas na našim Cr-48S . Na vrhu da, kao što ste možda pročitali u naš in-dubina pregled , da smo bili doživljava nevjerojatno trom Flash performanse, uključujući naletima reprodukcija YouTube i Hulu video. To svakako nije dobra situacija, ali Adobe je svjestan toga i obećava da je nada na putu. Adobe's viši direktor inženjer Paul Betlem je staviti gore post o tome na tvrtke vrlo vlastiti Flash Player blog, i kaže da je "U odnosu na Chrome bilježnica posebno ... video performansi posebice je primarni prostor za poboljšanje." On također ide na obećanje da će biti bešavne ažuriranja kao što su Flash plug-ins integriran direktno u self-ažuriranja operacijskog sustava. To svakako zvuči dobro za nas, ali u međuvremenu, mi ćemo biti na čekanju za ove Flash pogreške i mucanje 480p videa nestati - ili, znaš, za HTML 5 preuzeti.

Flash radi loše na Google Cr-48? Adobe radi na tome prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 19:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nepečena opeka | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar