petak, 10. prosinca 2010.

Diago's Little Smasher stavlja 5W pojačalo gitaru u maleni ugljičnog čelika okvir (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/diagos-little-smasher-puts-a-5w-guitar-amp-in-a-tiny-carbon-ste/:
Naravno, uvijek možete priključiti vaš sjekira u računalo (ili čak i iPhone ) i napraviti slatko, slatko glazbe sa softverom. Ali što o tim vremenima trebate pošten-to-dobrotu pojačalo? Diago's Little Smasher je punopravni 5 W pojačalo gitaru glavu da je samo otprilike veličine učinaka pedala. Stvari je prilično osnovnih - aktivni bas i visoke tonove (što vam daje više kontrole nad ton od pasivnog EQS), prirast, volumen, 4-16 ohm izlaz impedancije (bi trebao raditi sa bilo kojeg zvučnika kabinet), i to je ljepušan velik dio njega! Trebali bismo vjerojatno također dodati da je kućište ugljični čelik je lijep dodir, i onaj koji će se poštovati kada borbe s pozornice invazije na sljedeći Lilith Fair. No, vjerojatno želite čuti kako to zvuči - i za to smo vas uputiti na video postavljen nakon pauze. Raspoloživo za $ 250 u siječnju ove godine.

Nastaviti čitanje Diago's Little Smasher stavlja 5W pojačalo gitaru u maleni ugljičnog čelika okvir (video)

Diago's Little Smasher stavlja 5W pojačalo gitaru u maleni ugljičnog čelika kutija (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 17:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Diago | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar