petak, 10. prosinca 2010.

Smartphone kupac's Guide: najbolji telefoni za AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, i još mnogo toga!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/10/smartphone-buyers-guide-the-best-phones-for-atandt-verizon-spr/:
To je istina, branje smartphone je nevjerojatno teško ovih dana. Otišao je vrijeme kada vaš opcije su ograničene i vaš izbor jednostavno između manje-od-zla. Tržištu je eksplodirala, a proces donošenja odluka pronalaženja najboljih uređaja za svog novca može biti jedan od najvažnijih zadataka obeshrabljujući ćete ikada poduzeti. Android , IOS , webOS , a Windows Phone su sve bolje nego što ste ikad bili prije, prijevoznik lineups su veće, pa čak i izbor plana može biti obeshrabljujući proces, ako ne znate što tražite. Ali hej, ne dopustite da stres odlučivanja između Droid X i Droid Nevjerojatno staviti prigušivač na uzbuđenje dobivanje uistinu strašan gadget - mi smo dobili leđa!

Mi smo slomljena izbora dolje u dvije skupine za svaku važniju karijeru u SAD-u nakon pauze - na vrh pokupiti kad novac ne objekt, i izbor thriftier proračuna. Također smo uključeni naši vrhunski izbor za neke od manjih prijevoznika diljem SAD-a, a naš krajnji motika, ako cijena i prijevoznik ne stoje na putu. Pri sastavljanju popisa, bili smo šokirani da vidite samo koliko Android uređaja to napravio, ali to je dokaz da otvorenost platforme (i proždrljiv potrošača usvajanje smartphone). 2011 će biti luda godina, ali ako ste na tržištu upravo sada, opcije su nevjerojatna - tako pročitati na našem pijucima vidjeti.

Nastaviti čitanje Smartphone kupac's Guide: najbolji telefoni za AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, i još mnogo toga!

Smartphone kupac's Guide: Najbolji telefoni za AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, i još mnogo toga! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 pro 2010 14:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar