petak, 10. prosinca 2010.

Motorola Android tableta naočale i Saće početnom zaslonu procurila u Tajvan?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/10/motorola-android-tablet-specs-and-honeycomb-home-screen-leaked-i/:
Ispada Andy Rubin možda neće biti jedini fella koji je bio prikazuje off nedostižan Motorola Android tableta. Ranije ovog tjedna, neki sretan dečko iz Tajvana tvrdi da su naišli na isti Saće uređaja, a bio je rod dosta to podijeliti iznad početnog zaslona špijun pucao, kao i neke misli na svoj jednosatni hands-on. Mi smo rekli da će biti 7-inčni verzija, kao i 10-inčni verzija (potonji se čini ono što je Rubin), a jednom smo gledajući ovdje je 1280 x 800 zaslon od nepoznatog veličina, NVIDIA Tegra 2 T20 dual-core čip, žiroskop, 5 megapixel kamera glavni i megapixel kamera sprijeda 2. Memory-mudar je ugrađen 32GB MMC i microSD utor.

Plakat procjenjuje hardver - koja je "prilično svjetlo" - je sve spremno za lansiranje, ali Saće i dalje treba neki konačni fino ugađanje. Nažalost, on nije dobio datum, ali je kazao kako uređaj izgleda će biti cijena kao sadašnji Motorola high-end telefona, i bit će dostupan u tri okusa: UMTS, CDMA i LTE (što smo čuli o malo leđa) . Pa, samo vrijeme će reći je li taj tip stvarno nema dobar prijatelj na Motorola, ili da je on bio u razgovoru s nekim unicorns.

[Hvala, Samson]

Motorola Android tableta naočale i Saće početnom zaslonu procurila u Tajvan? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 pro 2010 13:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mobile01 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar