petak, 10. prosinca 2010.

Microsoft je rekao da se planira drugi Windowsi 7 Telefon ažuriranje za Mobile World Congress u veljači

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/10/microsoft-said-to-be-planning-second-windows-phone-7-update-for/:
Dolazeći ovaj veljače, na Mobile World Congress u vašoj blizini, od tvrtke koja je popularizirao Service Pack : drugi veliki update za Windows 7 Telefon . Pažljiv među vama već će se skočivši iz svoje stolice istaknuti da prvi WP7 ažuriranje nije ni dostavljen još, ali čini se da Microsoft kalendar proteže izvan sljedeći mjesec, a tvrtka je već churning daleko na povećanje i poboljšanje njegove ponovno podizanje sustava mobilnog OS. Takva je naklapanja izlazi iz WinRumors, i to je vrsta teško raspravljati s pretpostavka da je Steve Ballmer neće biti keynoting MWC u 2011 bez nešto značajno u najaviti. Riječ je da će korisnici biti uzimajući dodao mogućnosti prilagodbe za svoje telefone, a programeri će dobiti dodatnih nekoliko API-ja i kontrole koje idealno će dovesti do više sofisticirane aplikacije u našoj WP7 budućnosti. Zvuči dobro za nas, sada o tome kako neke krajolika ljubavi, Microsoft?

Microsoft je rekao da se planira drugi Windowsi 7 Telefon ažuriranje za Mobile World Congress u veljači prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 pro 2010 07:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WinRumors | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar