petak, 10. prosinca 2010.

ipad 2 će imati stražnji i prednji-suočava kamere, reći višestrukih izvora

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/10/ipad-2-will-have-rear-and-front-facing-cameras-say-multiple-sou/:
Hej, to u prosincu, što drugo ćete učiniti, ali trgovac glasine sljedeći ipad ? Reuters je zaokružen ne manje od četiri izvora unutar Apple-komponente dobavljače, sve izražavajući svoje uvjerenje da posvećen tablet će biti osvježena neko vrijeme u ranim 2011. Par tipstera samo može ići toliko daleko da kažu da se proizvodnja na mjestima kao što Wintek i Simplo se očekuje da će rampu u prvom kvartalu, dok su druge dvije su odlučniji u pronalaženju uzroka za dodatne aktivnosti kao što su Apple's next tableta iteracija. Što se tiče budućnosti ipad fotoaparata ili kamere, jedan izvor tvrdi da će značajka oba nazad montirana i front-suočava modul, s Largan i Genius identificirane kao da je dobio nove narudžbe iz Cupertino za churning kamere. Naime, potonji je trenutno također opskrbljuje iPhone 4's fotona kolekcionar i nema potvrde da ono što oni proizvode neminovno će zemljište u ipad 2, ali čaj lišća Čini se da su u dogovoru: dijelovi su ciljani za veljača pošiljku u pripremi za travnja ipad osvježiti . Bilo novi škriljevac dolazi u to vrijeme, međutim, bit će druga stvar uopce.

ipad 2 će imati stražnji i prednji-suočava kamere, reći više izvora prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 pro 2010 03:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor Reuters (Yahoo Finance) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar