petak, 10. prosinca 2010.

Samsung 470 serije 256GB SSD pregled vijesti: impresivne performanse, ali skupi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/10/samsung-470-series-256gb-ssd-review-roundup-impressive-performa/:
Ako youve 'bio bičevanje virtualnim policama za novi laptop SSD, vjerojatno ste došli preko jednog imena više nego bilo koja druga: SandForce . Nedavno je, kako SandForce i Indilinx imaju sve, ali preuzela SSD tržište u smislu kontroler koristiti, ali napokon smo dobili neki težak konkurencije na referentnim vrijednostima stazi. Samsung je 470 serija SSD raspon mogućnosti in-house kontroler, i očito je dobio puno posla ako planira na svrgavanju bilo koji od prethodna dva imena iz svoje mjesto na vrhu postolja. Dobra vijest, međutim, da je Sammy je na dobrom putu. Recenzije na webu su pjevali hvalospjeve ove njezina pogona, s Slashgear ističući da za razliku od većine pogoni - koji se jedini istinski impresionira na čitanje strani - ovo se također generira sliniti na pišu strani. Kritike više na Hot Hardware primijetiti da, iako to neće potrajati prednost SATA 6Gbps, ne "pate od Splita ličnost", što znači da je nastup bio nevjerojatno dosljedan u uporabi. Naravno, utrljati da svatko bodova je cijena - na 550 dolara za 256GB ploče, to je daleko od jeftinog, ali kao bliski kao jedan mogao dobiti da se isplati premija. Vožnja u nastavku vidjeti za sebe.

Pročitajte - Hot Hardware
Pročitajte - Slashgear
Pročitajte - TechSpot
Pročitajte - CNET
Pročitajte - Gadgetsteria
Pročitajte - SSD pregled

Samsung 470 serije 256GB SSD pregled vijesti: impresivne performanse, ali skupi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 pro 2010 01:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar