petak, 10. prosinca 2010.

Google Cr-48 laptop srušen i uništen u jednom nesretan dan (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/10/google-cr-48-laptop-torn-down-and-destroyed-in-one-unlucky-day/:
Boy, znamo Cr-48 je trebao biti test platforma i sve, ali čak i da je standard, Google's Chrome OS laptop ima vrlo grubo prvi dan na poslu. Zasjedu u jednom od naših tipstera ljubazno po njegovu dolasku, Cr-48 je izgorjela i demontira (uglavnom, matična ploča je milostivo ostavio učvršćena na kućište), otkrivajući tipičnog rasporeda sitnih elektronike, što uključuje i Hynix memorijski čipovi i SanDisk -branded SSD. Mi smo samo drago da vidim da samoljepljiva traka je ne igranje strukturalno integralnu ulogu u njegovoj izgradnji. Stvari zaista ne dobiti puno bolje za slinky 48 nakon što se vrati kući na Google HQ, međutim, kao što su njegovi autori sastaviti cijeli video se sastoji od kreativne destrukcije metoda za to. Okrutno, okrutno ljudi.

Nastaviti čitanje Google Cr-48 laptop srušen i uništen u jednom nesretan dan (video)

Google Cr-48 laptop srušen i uništen u jednom nesretan dan (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 pro 2010 02:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor googlechrome (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar