petak, 10. prosinca 2010.

Mac App Store pokretanja u siječnju bez igre i centar u app kupi?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/mac-app-store-launching-in-january-sans-game-center-and-in-app/:
"Manje" i "poslije" su neke od naših omiljenih najmanje riječi, ali oni svibanj se odnose na Mac App Store, kao što je jedan izvor tvrdi da će propustiti Božić, a drugi kaže tržištu imat će manje mogućnosti od svojih kolega IOS. Prije svega, Petlja je Jim Dalrymple vjeruje da 13. prosinca nije magija datum , tvrdeći da mu je unutar izvori kažu trgovine zapravo će stići u siječnju - što, moramo priznati, će i dalje biti u prozor Appleov listopada obećanje pokrenuti u roku od 90 dana. Druga i možda još važnije, 9to5 Mac izvješća da je App Store razvijatelja su rekli da je njihov Mac nastojanja će imati niz bitnih ograničenja, odnosno nema Game Centar za podršku, ne u app kupi , i nemaju mogućnost da ponude demo, suđenja ili beta . Zvuči poput onih visokih denominacija iTunes poklon kartica ste gomilanje u svom podrumu će napokon doći u ruci.

Mac App Store pokretanja u siječnju bez igre i centar u app kupi? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 21:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink All Things D | izvor Petlja , 9to5 Mac | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar