ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Shogun Bros ažuriranja Kameleon X-1 miš / gamepad, to baca se za unaprijed naručiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/shogun-bros-updates-chameleon-x-1-mouse-gamepad-tosses-it-up/:
Savršenstvo je neporecivo uzvišen cilj, ali to je upravo ono što Shogun Bros je težnja za, sa svježe najavio ažurirati svoje Kameleon X-1 igraći miš. Dostupan u tri različite boje, tvrtke "Perfect Version" svoje gamepad / miš ima poboljšane gumirane premaz za bolje prianjanje, novi izgled za daljinsko upravljanje i rad, možda najbolje od svega, produženo trajanje baterije. Osim toga, to je u biti isti uređaj vidjeli smo još u prosincu, s pet stupnjeva podesiv 1600dpi optički senzor, puna škriljevca od 16 gumba i force feedback podršku. Shogun Bros neće biti izdati ovu savršena periferne do 1. listopada, ali možete unaprijed naručiti sada na Amazonu za 60 dolara. Hit na link izvor kako bi se kupiti, ili kriška prošlosti pauzu za vrlo kratak priopćenju.

Nastaviti čitanje Shogun Bros ažuriranja Kameleon X-1 miš / gamepad, to baca se za unaprijed naručiti

Shogun Bros ažuriranja Kameleon X-1 miš / gamepad, to baca se za unaprijed naručiti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 15:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Amazon | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar