ponedjeljak, 19. rujna 2011.

AT & T je navodno u razgovoru s protivnicima o prodaje imovine u nastojanju da spasi T-Mobile posao

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/atandt-reportedly-talking-to-rivals-about-asset-sales-in-effort-to/:
To je daleko prerano da se to pisanje off, naravno, ali AT & T-a predložena akvizicija od T-Mobile se suočava s nekim prilično značajnim preprekama koje bi mogle baciti veliki ključ u tvrtki planova - ne najmanje od kojih je tužba od Američko ministarstvo pravosuđa. Sada, prema Blooomberg, AT & T proaktivno je u razgovoru s nekoliko manjih rivala o prodaji neke svoje imovine (naime, "spektar i pretplatnika") u nastojanju da spasi posao. Iako su razgovori opisao kao "preliminarni" AT & T navodno je već posegnula za MetroPCS, Leap Wireless, Dish Network, CenturyLink, pa čak i Sprint, iako Bloomberg primjećuje da takve rasprodaje još uvijek se ne može dovoljno da zadovolji DOJ. Kao što ste mogli očekivati, sve one tvrtke ostaju mama o tome.

AT & T je navodno u razgovoru s protivnicima o prodaje imovine u nastojanju da spasi T-Mobile posao prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar