ponedjeljak, 19. rujna 2011.

LG predstavio Optimus Q2 QWERTY klizač, predviđen je za korejski pokrenuti sljedeći tjedan

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/lg-unveils-optimus-q2-qwerty-slider-slated-for-korean-launch-ne/:
LG flota Optimus Prijave je dobio nešto veći jučer, uz najavu Optimus Q2 - follow-up na koji LU2300 qwerty klizač smo vidjeli prošle godine. Powered by 1.2GHz procesor Tegra 2, ovaj uređaj radi na predstojeće Android 2.3, ima prostrani, četiri-inčni IPS LCD-based sa 700 gnjide svjetline i ima pet megapiksela stražnjom kamerom, uz VGA prednja pucač. Korejski proizvođač je dodao da Q2 će biti oko desetine inča razrjeđivač i 0,35 grama lakši od svog prethodnika 3,5-inčni, i da će brod sa širim tipkovnici. LG se očekuje da će pokrenuti slušalicu u Južnoj Koreji sljedećeg tjedna, iako cijene i planove za širi spektar ostati misterija. Voditelj prošlosti pauze za puni, prevedene PR.

Nastaviti čitanje LG predstavio Optimus Q2 QWERTY klizač, predviđen je za korejski pokrenuti sljedeći tjedan

LG predstavio Optimus Q2 QWERTY klizač, predviđen je za korejski pokrenuti sljedeći tjedan prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 03:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista , Koreja vjesnik | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar