ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Electree: konačno, bonsai stabla koja koristi solarnu energiju za punjenje gadgeta

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-electree-finally-a-bonsai-tree-that-uses-solar-power-to-ch/:
Tako ste tres chic zeleni sa svojim solarnim punjenje jakna , te da ruksak Ralph Lauren čuva svoje gadgete energijom čak i od obale Martha vinogradu. Ali što je stilski fotonaponskih sustava za vaš dom, dragi zemlja-friendly esteta? Mi ponizno podnese Electree, francuski dizajner Vivian Muller. U obliku bonsai stablo, svaki od svojih 27 listova je solarni panel koji pomaže naplaćuje 13.500 mAh baterija. Skriveno USB priključak i A / C izlaz će hraniti svoje gadgete, a umanjuje ružan žice, i okretati grane omogućavaju vam prilagodbu izgleda. Muller je u potrazi za 400 presales da Electree stvarnost: za ranoranioce, cijena je € 269 (oko $ 370). Ako ovo zvuči kao vrsta stvar koju bi stavili na prozor, pogodio je izvor link započeti s kupnjom.

Nastaviti čitanje Electree: konačno, bonsai stabla koja koristi solarnu energiju za punjenje gadgeta

Electree: konačno, bonsai stabla koja koristi solarnu energiju za punjenje gadgete prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 09:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Vivien Muller , Ulule | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar