ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Engadget Show živjeti sutra, s Jonathan Coulton, kavu faire, Keepon, i još mnogo toga!

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-engadget-show-is-live-tomorrow-with-jonathan-coulton-maker/:
Čovječe, imamo prepuna akcije show za vas sutra! Neki bi mogli reći da je malo previše prepuna akcije, ali ne i nas, čovjeka. I Yep, radimo ga ponovno živjeti, jer to je samo kako smo rolla. Mi smo snimanje sutra u 18:00 ET, a ako niste sretni / lokalne dovoljno da se pridruže u na zabavu u osobi u New Yorku, možete pratiti iz kuće na ovoj stranici ovdje.

Mi ćemo se pridružiti glazbenik / Internet senzacija Jonathan Coulton, koji će razgovarati njegov virusa uspon na vrh gitare, svira YouTube masama i da nas počastite upoznati pjesmu ili dvije.

Također ćemo biti putuju na kavu faire u New Yorku da pogledate robota, utrke kornjača školjke, vatru disanja zmajeve željeza, i puno 3D pisači. I Napravite: Live co-domaćini Matt Richardson i Becky Stern će se pridružio nam se živjeti u studio kako bi razgovarali o nekim od svojih omiljenih DIY projekte.

Tada ćemo biti plaćeni posjet kreatori Keepon, kako bi raspravljali o podrijetlu njihovih sladak mali ples 'bot. Tim će se putovanje kroz srednji ulicama New Yorka na milost jedan električni bicikl i Brian će pop po žaba u Manhattanu mjesto za pogledati tvrtke najnovije industriji definiranju dizajna.

Pretplatite se na Prikaži:

[ iTunes ] Pretplatite se na Prikaži izravno u iTunes (M4V).
[ Zune ] Pretplatite se na Prikaži izravno u Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Dodavanje hrane Engadget Show (M4V) u svoj ​​RSS agregator i to dostavljene automatski.

Engadget Show živjeti sutra, s Jonathan Coulton, kavu faire, Keepon, i još mnogo toga! prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 15:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar