ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Vuzix Zamotajte 1200VR naočale mogu pratiti vaše pokrete glavu dok ste Igra

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kYxGEk0rbC8/:
Wrap 1200VR - Head-on

U potrazi za lijep par novih naočale? Što je naočale koje čine se osjećate kao da gledate 3D sadržaja na 75-inčni zaslon? Pa, to je sasvim poseban zahtjev, ali koje ste napravili Vuzix je ono što tražite. Tvrtka je danas objavila svoj novi par naočala virtualne stvarnosti zove Prelomi 1200VR.

To su gotovo identičan Prelomi 1200 3D naočale smo vidjeli u kolovozu , ali imaju posebne glave za praćenje mogućnosti za igrače. WVGA prikazuje ispred svakog su 800 × 480, ali može rukovati video ulaz u 720p, a može pojedinačno biti usmjerena za svako oko. Korisnik također može poziciji prikazuje na račun po svojim jedinstvenim među pupilarni udaljenosti.

Što se tiče tog naslova praćenje tehnologije ide, to dolazi s kompasom i devet senzora. Novi naočale podržava više od 100 naslova za 3D video i / ili glavu za praćenje, uključujući i naslove poput COD: Modern Warefare, Fallout 3, te FEAR.

Ako nosite kontakte ili čak čaša, bez brige. Vizux Zamotajte 1200VR može stati "ugodno" u većini recept naočale. I baš kao i kad idete u kino i slap na tom super cool par RealD naočale, svoje kontakte će ostati nepromijenjen.

Naočale povezati s gotovo bilo koje Windows laptop ili desktop, s podrškom za Windows 7, Vista i XP i 32-bitni i 64-bitnim verzijama. Dodatna sučelja i omogućiti priključak na komponentni video uređaja kao što su PlayStation 3 i Xbox 360 konzole.

Ako imate 600 dolara polaganje okolo i ne straha od izgleda poput naprava geek, check out Vuzix Prelomi 1200 VR naočale dostupan sada na Vuzix.com .


:
Web stranica:
Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar