ponedjeljak, 19. rujna 2011.

G. nemiran MODs Samsung Galaxy S za induktivne punjenje, bez frazzling jamstvo (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/mr-fussy-mods-samsung-galaxy-s-for-inductive-charging-without-f/:
Nije teško pronaći dobar induktivni tereti smartphone ovih dana, ali njemačka IT student Qian Qin apsolutno morao imati značajka na njegov Galaxy S Plus . Što je više, to je potrebno da se samo pravo: ne mokrenja jamstva i nema ružne izbočina. Dakle, umjesto bumping svoje desni, otišao van i kupio Palm Pre stražnji poklopac i kamen pristanište za € 30 ($ 40), ripped punjenje kruga iz Pre pokriti i zaglavi se u Samsung je osiguran, a na kraju lemljeni žicu iz kruga u micro-USB priključak (plus žica na microSD utor za 0V). Posla. U početku, sam spomen webOS uređaja dao nam trunke tuge , ali onda je video nakon pauze nas navijali desno opet - možete reći u prvih šest sekundi da ovaj tip je čista ocd perfekcionist. Također ćete naći detaljnije upute na izvor vode, i oni bi trebali raditi jednako dobro za originalni Galaxy S previše.

Nastaviti čitanje g. nemiran Mods Samsung Galaxy S za induktivne punjenje, bez frazzling jamstvo (video)

G. nemiran MODs Samsung Galaxy S za induktivne punjenje, bez frazzling jamstvo (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. rujna 2011 19:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor qianqin.de | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar