ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Sony SMP-N200 igrač postavljen da se na Roku, Apple TV za $ 99 sljedeći mjesec

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/sonys-smp-n200-player-set-to-take-on-roku-apple-tv-for-99-nex/:
Nasljednik Sony underappreciated Netbox je uveden na IFA u zadnje vrijeme, a sada tvrtka ima cijena za otkrila SMP-N200 u Sjedinjenim Američkim Državama. To će biti na prodaju za 99 dolara u listopadu, i ažurira stare kutije s podrškom za 3D, live streaming sadržaja i ostalih nespecificiranim nove značajke. Izvorni opremljenog tada impresivne podršku lokalnih medija reprodukciju i streaming, ali ne Blu-ray-manje čudo to što je potrebno u 2011? Ako je sučelje osvježiti i pristup usporedivim izvorima zahvaljujući Sony sada moderniji Video Neograničeno / Glazba neograničeno medijski pristup onda to može igrati dobro kao jedan do dva bušiti s povezanog računala, telefona ili tablet . Mi ćemo saznati sljedećeg mjeseca, provjerite pojedinosti nakon prekida ili naše ruke na slike iz CEDIA ovdje .

Nastaviti čitanje Sony SMP-N200 igrač postavljen da se na Roku, Apple TV za $ 99 sljedeći mjesec

Sony SMP-N200 igrač postavljen da se na Roku, Apple TV za $ 99 sljedećeg mjeseca prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. rujna 2011 21:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar