ponedjeljak, 19. rujna 2011.

Netflix naglo yanks nedostupan streaming filmova iz 'spremljene' pogled

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/18/netflix-abruptly-yanks-unavailable-streaming-movies-from-saved/:
Netflix web stranici iznenada promijenila ( opet ), uklanjanje bilo na čekanju Pogledajte odmah naslove koji trenutno nisu dostupni od pogleda. Ranije su ušli spremljene dio čekanju, zadržavanje utor pune i povremeno indicating kada film će biti licencirani za pregled opet. Blogu objavio nakon što je činjenica sugerira neaktivan naslova na popisu su stvari komplicirane (ali ne previše komplicirano za DVD red, gdje sprema popis ostaje), i da dok su oni nevidljivi, oni se ne briše i dalje će se pojaviti kada (ako) naslov je dostupan za streaming opet. Korisnici samu 500-stavku ograničenje u redu još uvijek imaju one duh naslove zauzima mjesto, iako smo mi rekli da će biti čvrst u sljedećih nekoliko dana.

Ako želite vidjeti popis opet samo da ide preko nje ili red ih na disk, Hakiranje Netflix pokazuje FeedFliks (jedan od naših omiljenih web-mjesta alternativnih upravljanje redovima čekanja, zajedno sa InstantWatcher ) je još uvijek u stanju pokazati svoje istekla naslova - za sada. Samo malo savjeta za Netflix: Ako pokušavate pokazati neke zahvalnost milijune kupaca vas očekivati ​​da oko štapa kroz Q3 , unatoč višim cijenama i neizvjesna sadržaj licenciranje budućnost , što proizvoljna i nenajavljene promjene u načinu pristupa našim podaci krivi način da to učinite. Kao što je, mi smo prisiljeni da se pitaju, ako je ovaj potez je manje o racionalizaciji i više o krije u iznosu od naslova koji će odsutan u zadnje vrijeme ili u bliskoj budućnosti.

Netflix naglo yanks nedostupan streaming filmova iz 'spremljene' pogled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. rujna 2011 19:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hakiranje Netflix | izvor Netflix blog , FeedFliks | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar