ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

3G-omogućen ASUS Eee Pad transformator uočio on-line, cijena početkom u 499 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/3g-enabled-asus-eee-pad-transformer-spotted-online-priced-start/:
Do tog vremena, nadamo se, svi vi koji su bili u lovu za transformatora konačno je dobio svoje rukavice na jedan. Ako ste bili drži se za 3G verzija, međutim, možete zaustaviti fidgeting - to je već po cijeni u kontinentalnoj Europi, nalazi se gotovo mjesec dana uoči svog očekuje dolazak . u Velikoj Britaniji Notebook Italia uočio i 16GB i 32GB ponavljanje navedenih on-line, dobavljanje 499 € i 599 €, odnosno PDV-om. Notebook Italia i uhvatio screenshot obnovljeno stranici proizvoda na ASUS talijanske stranice, iako kad smo proviri popis smo upravo pronašao WiFi samo verzije, s očekivano nižim cijenama utakmicu. Ili način na koji ga kriška, iako, kako upute za uporabu i ilustrirane proizvoda priručniku živ i zdrav na ASUS 'mjestu, što ukazuje na te bi trebao vidjeti ovu na ulicama Milana uskoro dovoljno.

[Hvala, Marko]

3G-omogućen ASUS Eee Pad transformator uočio on-line, s početkom u cijeni 499 € prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. srpanj 2011 00:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Notebook Italia | izvor ASUS (priručnik) , (vodič) , (stranici proizvoda) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar