ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

Tkanina za vrijeme vožnje i dalje ubija, ali je na (blago) smanjenje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/eqBGMYDuIDg/texting-while-driving-still-dangerous-but-on-the-slight-decline.ars:

Pogledaj oko na prosječno dnevno, i omesti u vožnji pogotovo jer se odnosi na korištenje mobitela i SMS za vrijeme vožnje-može činiti da se više zajedničkog nego ikad. U stvarnosti, međutim, učestalost vozača pomoću mobitela ili SMS može biti u opadanju, prema 50 stranica izvješća staviti zajedno guvernera sigurnost na cestama Udruge (GHSA). Unatoč tome, ljudi koji koriste naprava tijekom vožnje i dalje sigurnost zabrinutost, posebno kada je u pitanju tkanina.

Unatoč blizini opće slaganje da je rastreseni vožnje je loša stvar, GHSA izvršni direktor Barbara Haršinih istaknuo da su mnogi znanstveni radovi na tu temu su nepotpune ili kontradiktorni. Zbog toga, GHSA pregledao više od 350 znanstvenih radova na tu temu kako bi se sastaviti svoje izvješće u pokušaju da konsolidira dostupne informacije i pronaći trendove, iako Haršinih napomenuti da daljnja istraživanja i dalje su potrebni za potpuno razumijevanje opsega problem.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar