ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

BlackBerry Internet Service 4,1 dolazi 8. listopada, temeljni inbox za veće dobro?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/blackberry-internet-service-4-1-coming-october-8th-priming-inbo/:
Za neke to je samo točka izdanje, ali za druge je to mnogo, mnogo više. Ako procurila dokumentaciju prikupio N4BB.com je ispravan, 4,1 oslobađanje BlackBerry Internet Service je silazi štuka, zbog inozemstvu 10. rujna u SAD-u i 8. listopada. Kao i svaki ljubitelj BB bi se očekivati ​​da donosi paket poboljšanja, bumping maksimalna veličina privitaka do osam megabajta, jačanje neke sigurnosne mjere, i dodavanjem ukusni-sondiranje novu značajku pod nazivom inbox temeljnog premaza. Uz to, prvih 20 poruka novo dodano račun će se preuzeti odmah ", odmah pod uvijetom da korisnik s uvjeravanja da je njihov e-mail je postavljanje i rad." Patnja malo dodatnih hipertenzije dok čeka da vidi je li tih prvih nekoliko missives ispravno sinkroniziraju? Vaš diuretik samo može biti ulazni.

BlackBerry Internet Service 4,1 dolazi 8. listopada, temeljni inbox za veće dobro? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. srpanj 2011 10:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor N4BB.com | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar