ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

Apple drugi datoteka ITC povrede patenta tužbu protiv HTC

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/apple-files-second-itc-patent-infringement-complaint-against-htc/:
Ništa kao malo legalese da se rub off na ponedjeljak, zar ne? Samo mjeseca nakon što je Apple smacked HTC sa ITC-tužbu , to izgleda kao da tvrtke rade istu stvar ponovo. Kao što je ako netko u tijeku ITC tužbu protiv Samsung nije dovoljno, SAD International Trade komisija je izvještavanje da HTC se optuženi ponovno. Kao što je predvidio, prigovor povrede patenta traži entitet za blokiranje uvoza "osobnim elektroničkim uređajima" od strane HTC, ali dok ne postane dostupna za široku publiku, teško je točno znati koji uređaj (e) označeno pravnika u Cupertinu off . Što se tiče prethodnog nesporazum? Sudac se očekuje da će pravilo o tome 5. kolovoz, a tim nalazima su tada podliježu reviziji od strane pune provizije. HTC nije komentirajući još s obzirom da čak nije vidio detalje, tako da ćemo biti sigurni da vas posted kao drame odvija.

Apple drugi datoteka ITC povrede patenta tužbu protiv HTC prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. srpanj 2011 11:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor San Francisco Chronicle , FOSS patente | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar