ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

Cisco potiče stadionu WiFi, čini MLB nešto više podnošljivom za internet opsjednut (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/cisco-boosts-stadium-wifi-makes-mlb-slightly-more-tolerable-for/:

Svatko tko je bio u prepunoj stadion ili koncert mjesto zna bolje nego očekivati ​​da će biti u mogućnosti pregledavati web, pa čak i provjeriti e-mail, osim ako naravno uređaja se dogoditi da bude kompatibilan s određenim nedovoljno podataka samo mrežu . Nova inicijativa iz Cisco , međutim, ima za cilj donijeti povezivost s nad-zasićene mase. Tvrtka je povezan stadionu WiFi pakete Aironet 3500p pristupna točka, dizajniran posebno za "visoke gustoće stadiona i arene implementacije", sa strateški postavljena antena koje su usmjerene na manje mjesta s istom količinom protoka - vjerojatno sličan 884-uređaj za mrežno AT & T razmještenih na Cowboys stadion za Super Bowl XLV. Nadamo se da lakši teret stavljen na nosačima - a već vrlo visoko cijene ulaznica - pomoći će da Povezan stadion besplatna usluga , ali ključne riječi poput "kupovine" i "monetizeable" u umrežavanja tvrtke najava nas misle da su neki papirnati su vjerojatno da će promijeniti ruke nakon uslugu pokreće u stvarnom, povezivanje-osporio svijet prenapučen prostorima.

Nastaviti čitanje Cisco potiče stadionu WiFi, čini MLB nešto više podnošljivom za internet opsjednut (video)

Cisco potiče stadionu WiFi, čini MLB nešto više podnošljivom za internet opsjednut (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. srpanj 2011 13:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wi-Fi Planet | izvor Cisco blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar