ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

Steve Jobs imitator officiates oponašanje govora, jastrebovi tajvanski čaj (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/steve-jobs-impersonator-officiates-mock-keynote-hawks-taiwanese/:
Pa, postoji očito nema boljeg načina za legitimirati bilo koji novi proizvod nego da su promašaj Steve Jobs je Hawking na pozornici, pred više desetaka plješću lažna novinara, s 20-podnožju ipad 2 projicirane iza. Poslovi / John Stamos hibrid pao pitch tajvanske tvrtke širok izbor čajeva, od svih stvari, za TV oglas koji očito trenutno emitira u Tajvanu. Decked u svjetlu traperice, crnu lažna majica s rol ovratnikom i tenisice, imitator i podudaraju Steve je boja kose, bez okvira naočala i trenutnu težinu. Jedina stvar koja nedostaje je stvarni Apple proizvod - i mjeseci medijskih špekulacija. "Keynote", čak je završila "jednu stvar", jer oni često: čaj drinkers će imati pucao na pobjedničku vjerodostojnog ipad 2 sa svakim kupnju oolong, mlijeka, ili Apple-unosi Tong Yi Cha.

Nastaviti čitanje Steve Jobs imitator officiates oponašanje govora, jastrebovi tajvanski čaj (video)

Steve Jobs imitator officiates oponašanje govora, jastrebovi tajvanski čaj (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. srpanj 2011 04:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DVICE | izvor YouTube | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar