ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

Microsoft Explorer Touch miš tiho otkrila, touts BlueTrack te haptičko povratne informacije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/microsoft-explorer-touch-mouse-quietly-revealed-touts-bluetrack/:
Microsoft Touch miš ? Da, da ste čuli za to. Ali si uhvaćen vjetar svojih Explorer Touch miš? Ne, nismo razmišljali tako. U stvari, niti je Pocket-lint, ali stumbled preko ovog critter na odijelo u Londonu Božić u srpnju događaja. To je smješten između Touch miša i Arc Mouse , hvalisav plave boje, BlueTrack tehnologiju (za mousing na dahtati nogu) i ista vrsta haptičko scrollpad koja se koristi na navedenom luka. Tu je sveukupno pet prilagodljivih tipki, što može biti konfiguriran za lijevo ili desno rukom korištenje, i naravno, one dobre vibracije može isključiti ako se jednostavno nisu košer s 'em. Microsoft nije prosuti previše druge detalje, ali je trebao sletjeti kasnije ovog mjeseca (barem u Velikoj Britaniji) za 69,99 £.

Update: Naši prijatelji na at WinRumors uspio uloviti službeni tisak pucao, previše.

Microsoft Explorer Touch miš tiho otkrila, touts BlueTrack te haptičko povratne informacije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. srpanj 2011 19:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pocket-lint | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar