ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

Uključen: Žele webOS

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/switched-on-wanting-webos/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , stupac o tehnologiji potrošača.

Zadnji uključen raspravlja zašto HP može imati više uspjeha webOS licenciranja od Palm ili PalmSource ikad učinio s sa Palm OS. Da biste ga stavili u kontekst više modernih sukoba, HP-Prijave bi mogao biti ekvivalent Google Nexus uređaji (ali prodaja bolji u HP-idealno), natječući se s telefona iz drugih android dionika. Čak je i Nexus telefone, međutim, u konačnici su proizvedene od strane postojećih licenci kao što su HTC i Samsung.

WebOS kao licencirani operativni sustav vjerojatno će se natjecati većina izravno s Windows 7 Telefon, OS koji nudi licence i potrošači neki izbor, ali zadržava dosljedno korisničko iskustvo - posebno jer je težak da biste sud programere. Za razliku od Windows 7 Telefon, međutim, webOS brzo se proširio na novi oblik faktori, s TouchPad služi kao prvi opipljiv dokaz.

HP je rekao da je to najviše zanima licenciranja tvrtkama koje ne bi natjecati s njim u glavnim tržištima. Za sada, neka se računati iz HP-ov glavni konkurenti računala Acer, Dell (koji je nekoć možda su pokušali izgraditi vlastiti webOS kao platforma, kada je stekla Zing), Lenovo i Toshiba. Međutim, mnoge tvrtke koje bi mogle pomoći u razvoju smislene (u smislu apsolutnog volumena, ali i kao relevantan razvojna platforma) skala za webOS u barem ponuditi američkom tržištu, u najmanju ruku, slušalice. Licence slušalica može prožeti webOS telefone sa značajkama kao što 4,3-inčni zaslon da HP ima shied daleko od, ali koja je prisutna u mnogim uspješnim smartfone.

Nastaviti čitanje uključen: Žele webOS

Uključen: Žele webOS prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. srpanj 2011 17:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar