ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

HP Reprodukcija glazbe sinkronizacija usluge hitova beta, ponesite USB kabel

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/hp-play-music-syncing-service-hits-beta-bring-your-usb-cable/:
Hej, ne bi li bilo sjajno kada biste mogli sinkronizirati vaše glazbene zbirke preko HDD i sve svoje mobilne uređaje? Hm, znamo što si razmišljam. Ipak, HP jasno osjeća potrebu igrati malo ulova-up. To je početna još drugi povezan glazbe servis , pod nazivom HP Igra, dostaviti posebno za vlasnike touchpad, Veer, i potencijalno drugim webOS uređaja kao što su Pre 3. Beta upravo je pokrenula i sve mjere da je vrlo osnovni posao - kao što su, iTunes 2001 osnovna: ne OTA sinkronizacija, bez oblak za pohranu i bez trgovine. Ali ovo je samo beta, i ako se veza u službu HP-glazbu koja je navodno prije nekoliko tjedana onda bi to moglo biti početak nečeg više u skladu s klima uređajem, čiste pitke vode i druge suvremene očekivanja.

HP Reprodukcija glazbe sinkronizacija usluge hitova beta, ponesite USB kabel prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. srpanj 2011 15:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PreCentral | izvor HP Igra | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar