ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

Comcast Xfinity TV app obnovljeno za Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefone i na iOS

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/comcast-xfinity-tv-app-updated-for-honeycomb-android-tablets-gi/:
Comcast Xfinity TV app je napravio svoj ​​debi na tablet ipad prošle godine i sada je napokon spreman za Android tablets previše. Posljednje ažuriranje na Android Market dodaje Honeycomb verzija s daljinskim upravljanjem i video na zahtjev pregledavanje vidjeli gore (samo službeno certificirano za Xoom, ali to bi trebalo raditi na drugi, kao i) - ali ne i Play Now streaming , ali - - i također bi trebali popraviti app na telefonima radi Gingerbread. iOS korisnici nisu u potpunosti izostavljeni, kao manje kvrga je izdana da bi popraviti nekoliko tehničkih problema na one platforme previše. Bez aplikacije su dostupni na izvoru linkove ispod, odaberite željeni okus i preuzimanje daleko.

Nastaviti čitanje Comcast Xfinity TV app obnovljeno za Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefone i na iOS

Comcast Xfinity TV app obnovljeno za Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefone i na iOS prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. srpanj 2011 15:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ XfinityTVapps (Twitter) | izvor iTunes , Android Market | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar