petak, 8. srpnja 2011.

LG kose crte prodajnih ciljeva, bore na smartphone tržište

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/lg-slashes-sales-targets-struggling-in-the-smartphone-market/:
LG logo LG je imao grubu ići to nedavno. Njegova telefoni nisu točno wowed recenzenata , pa čak i one koje ne impresioniraju ispasti da su glavne greške koje šalju korisnicima koji koriste na druge proizvođače. U lice svoje borbe kako bi išli ukorak sa Joneses, tvrtka je prosječen prodajne ciljeve za 2011 od 30 milijuna smartphone na 24 milijuna kuna, a ukupni telefon pošiljaka od 150 milijuna do 114. U prvoj polovici ove godine LG prodao samo preko 10 milijuna smartphone - u usporedbi, Samsung staviti oko 19 milijuna takvih uređaja u rukama potrošača u Q2 sama. Unatoč knjiženja svoj ​​peti ravno kvartalni gubitak postoji neki razlog za optimizam - gubi se uzimajući manji i, ako se ikada dobije Kinks razrađen s G2x , to će imati ozbiljan konkurent za high-end Android dolar.

LG kose crte prodajnih ciljeva, bore na smartphone tržište prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 1:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Electronista , Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar