petak, 8. srpnja 2011.

ISP-a dogovoriti o autorskom pravu uzbunjivanja, plan za vas obavijestiti na smrt zbog piratstva prekršaje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/isps-agree-on-copyright-alert-system-plan-to-notify-you-to-dea/:
Premalo, prekasno, mi smo se bojali. Za posljednjih desetljeća ili tako, RIAA (između ostalog) su proveli svaki waking sat vremena figuring out kako najbolje tužiti i prestrašiti svaki spojenih na Internet ljudi koji čak i ne usuđuje razmišljati o ilegalno preuzimanje. Sada je praksa propao, konačno je pribjegavanja nešto osjetljiv. Subjekt najavio je danas da su AT & T, Verizon, Comcast, Time Warner Cable i Cablevision udružio s RIAA i MPAA kako bi se dogovoriti sa šest-stupanjski sustav obavješćivanja koji elektronički će upozoriti korisnika interneta kad njihov račun se koristi za bespravan preuzimanje . To je zapravo nije sve što je bitno drugačiji od sustava koji su u mjesto na Suddenlink za ono što se osjeća kao eona, ali barem to stvara standardni protokol koji puno može pridržavati. Oh, i prije nego što pitati - ni pod kojim uvjetima neće bilo koju od tih obavijesti dovesti do prestanka vaše širokopojasne veze. Nema načina ISP bi pristao na tako nešto, i doista, oni nisu ovdje. Puni pokrenuti prema dolje mogu biti zaronili u nastavku, ali je vrijedno napomenuti da bez dodatnih "gleda" postupci se staviti na svoje mjesto, vaš ISP samo kap vam liniju, ako sadržaj Overlord traži 'em se. Dobra vremena, zar ne?

Nastaviti čitanje ISP-a dogovoriti o autorskom pravu uzbunjivanja, plan za vas obavijestiti na smrt zbog piratstva prekršaje

ISP-a dogovoriti o autorskom pravu uzbunjivanja, plan za vas obavijestiti na smrt zbog piratstva kršenja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 9:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Huffington Post | izvor Reuters , RIAA | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar