petak, 8. srpnja 2011.

Western Digital My Book Studio skače na 3TB, Dons Mac odobrio brušenog aluminija odjeća

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/western-digitals-my-book-studio-jumps-to-3tb-dons-mac-approved/:
Teško je reći koliko dugo WD će zadržati svoje My Book linije-churnin ', ali kad imaš dobro ide .... Oprema je upravo najavio nježno osvježenje verziju svog My Book Studio, sada je dostupan u kapacitetima postizanju 3TB i sportski jeftin novi izvana koji bi trebali uklopiti u vaš pravo Mac Pro + Cinema Display za postavljanje. Slično kao G-Force pogoni prošlost, ovi novi modeli su opremljeni kućište od brušenog aluminija i oslanjaju se na Western Digital HDD Caviar Green nositi ints i izlasci. Također ćete naći FireWire 800, FireWire 400 i USB 2.0 sučelja, što znači da Thunderbolt poklonika vjerojatno bi trebao biti okreću nos gore desno oko sada. Novi dečki su dostupni u "odaberite trgovaca i distributera", kao mi govoriti, sa cijenama postavljena na $ 149,99 (1TB), $ 199,99 (2 TB) i 249,99 dolara (3TB).

Nastaviti čitanje Western Digital My Book Studio za skokove 3TB, Dons Mac odobrio brušenog aluminija odjeća

Western Digital My Book Studio skače na 3TB, Dons Mac-odobren od brušenog aluminija odjeća prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 7:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Western Digital | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar