petak, 8. srpnja 2011.

Lenovo IdeaPad K1 je video par jednostavno slušanje s pomoći kako da se (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/lenovo-ideapad-k1s-videos-pair-easy-listening-with-helpful-how/:
Znati što stvarno prodaje Honeycomb temelji tablet ? Ne, ne njegova 10,1-inčni zaslon, procesor Tegra 2, kao ni one 32GBs prostora za pohranu - to je pozadinske glazbe, čovjek. Netko u Lenovo marketing odjel mora imati iTunes knjižnica klin pun o'department trgovina vrijedna Lite FM gužve, jer je schmaltzy muzak je sve preko svojih desetak i više IdeaPad K1 kako-to video. Mi smo vrsta razočarani tvrtka nije mogla dobiti Lisa Stansfield za glas-over cameo, ali hej - tko kaže da živimo u savršenom svemiru? Budući IdeaPad vlasnici bi trebali provjeriti izvor, gdje će biti tretirana na takve nastavnih, grafikon, preljev dragulja kao što su "Upoznajte svoj tablet", ili naš osobni favorit "Dodavanje i uklanjanje Prečaci." Svi šalite na stranu, mi još uvijek nemamo čvrst datum na ovoj tablet lansiranja, ali s FCC prisutnost izbrisani očekivati ​​da ga vidim prije nego kasnije.

Nastaviti čitanje Lenovo IdeaPad K1 je video par jednostavno slušanje s pomoći kako da se (video)

Lenovo IdeaPad K1 je video par jednostavno slušanje s pomoći kako da se (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. srpnja 2011 21:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Netbook vijesti | izvor Lenovo | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar