petak, 8. srpnja 2011.

Google + preporučuje da tvrtke držite leđa za sada, kaže trenutni prinos je potrošač usmjerena

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/google-recommends-that-businesses-hold-back-for-now-says-curre/:
Dakle, Johnson & Johnson - ti si muško, zar ne? Ako ste pokušali petlje svoju tvrtku u Google +, vi svibanj su primijetili da to nije točno postava za to upravo sada. U slučaju da nije, međutim, GOOG vlastitog kršćanskog Oestlien ima malo Intel bi željeli da znate. Za sada, Google + ostaje potrošač-orijentiran afera, ali je rekao da postoji tim inženjera mučili daleko na "nevjerojatna Google + iskustvo za poslovne subjekte". Što se tiče mogućnosti? Mama je riječ, zaista, ali smo rekli da će "daleko premašuju potrošačke profila u smislu korisnosti za poslovne subjekte". Tvrtke tražeći strpljenje dok se na doradu dotakne napravio, i Google će biti testiranje vode s nekoliko marketinških partnera u idućih nekoliko mjeseci. Što se tiče kada svoju doo može iskoristiti? "Kasnije ove godine."

Nastaviti čitanje Google + preporučuje da se tvrtke držite leđa za sada, kaže trenutni prinos je potrošač usmjerena

Google + preporučuje da tvrtke držite leđa za sada, kaže trenutni prinos je potrošač usmjerena prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. srpnja 2011 23:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mashable | izvor Google + | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar