petak, 8. srpnja 2011.

AT & T pokreće USBConnect snaga 4G USB modem, nudi za zilch na ugovoru

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/atandt-launches-usbconnect-force-4g-usb-modem-offers-for-zilch-on/:
Bolje bi biti prokleto sigurni da AT & T podatkovnih usluga je solidan u vrat šumi prije nego što skok, ali ako ste uspjeli preživjeti ovaj dugo bez dongle USB WWAN ... dobro, ovdje je vaša šansa da raste da je mnogo više povezana u Vašu pristiglu poštu. Ma Bell je upravo izdao svoj najnoviji USB modema, 4G USBConnect snaga. Po cijeni od stvarno ukusna 0,00 dolara s dvogodišnji ugovor (ili 89,99 dolara ravno-up), Huawei-izgrađen štap podržava prijevoznika "4G" (čitaj: HSPA + ) usluga i nudi microSD utor za dobru mjeru. Zanimljivo, AT & T-a koji dozvoljava korisnik to kupiti ovu s post-paid i prepaid opcije, i naravno, roaming podataka je dostupan u više od 200 nacija za one koji ludi dovoljno platiti za to . Ako idete post-paid, dobit ćete 5GB podataka za $ 50 / mjesec, dok su prepaid kupci mogu odabrati 100MB za $ 15 (dnevni paket), 300MB za $ 30 (tjedni paket) ili 1GB za $ 50 (mjesec paket). To će raditi s obje Mac i PC platforme, te bi trebao biti na policama trgovina do 17. srpnja.

Nastaviti čitanje AT & T pokreće USBConnect snaga 4G USB modem, nudi za zilch na ugovoru

AT & T pokreće USBConnect snaga 4G USB modem, nudi za zilch na ugovor prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 13:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hot Hardware | izvor AT & T | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar