petak, 8. srpnja 2011.

Ultrawideband tech mogli povezati svoje tijelo liječnicima, donijeti trikorderi na mainstream

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/ultrawideband-tech-could-connect-your-body-to-doctors-bring-tri/:
Akademski rad "Eksperimentalno Karakterizacija UWB kanala za tijelo Area Networks 'neće preoblikovati svoje mentalno stanje, ali to je zato što znanstvenih radova rijetko su pod nazivom" OMG. trikorderi ! '. Tim znanstvenika na Oregon State University ispitati ultrawideband tech da li je sposoban za prijenos ogromne opterećenja podataka potrebnih za praćenje ljudskog tijela. Zamislite, svoje srce stopa nadzire na sat, pametna zavoji ispitati razinu inzulina u krvi i povratne informacije-hlače mjeri mišića odgovore, a sve pregledane online liječnika. Nažalost ne možete rogoz u najbližu bolnicu i zahtijevaju da budu žičani s nekim X Prize - osvajanje komplet - postoji nekoliko prepreka da prevlada prije nego što možete učinkovitije postavljati svoje tjelesne funkcije na Twitter. Prijenos je da se line-of-očima i potrebe za energijom su također velika za ručni uređaj. Ipak, s obzirom koliko sofisticirani mrežnih tehnologija bit će kada je usavršen, nemojte biti iznenađeni ako civilizacija brusi do zastoja, kada Quake je prenesen na svoj ​​sljepoočnom režnju.

Ultrawideband tech mogli povezati svoje tijelo liječnicima, donijeti trikorderi na mainstream prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 0:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Informacije Tjedan | izvor Hindawi | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar