petak, 8. srpnja 2011.

Mornarice testovi bakterija pogon vodika gorivih ćelija, mogao početi nadzirati podvodni Fight Club

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/navy-tests-bacteria-powered-hydrogen-fuel-cell-could-start-moni/:
Mikrobna gorive ćelije nisu baš nove , ali mikrobnih gorivih ćelija bičevanje oceana? Sada je to inicijativa možemo dobiti iza. Naval Research Laboratory je trenutno igranje okolo sa tzv Zero Snaga Balast kontrole obale Tajlanda, vjerojatno u potrazi za blagom pao s glisera jedne "Alan Garner." Navodno, moderan vodik goriva ćelija se oslanja na bakterije osigurati varijabli uzgona, koji omogućuje autonomno ocean senzor za pomicanje gore i dolje voda stupaca s malo ili bez napora. Nadalje, to je u mogućnosti da biste dobili svoju energiju iz mikrobne metabolizma (Da, govorimo o vrućeg zraka), i dok je uglavnom se koristi za mjerenje stvari kao što su temperatura i tlak, to bi mogao biti repurposed za više seirous zadatke - kao što su otkrivanje mina . Nema jasne riječi još o tome kada američke mornarice će imati pristup ovom stvari, ali ako smo morali pogoditi, vjerojatno ste se koristeći ga iza naših leđa za veći dio rezultata.

[Slika ljubaznošću US Navy Reserve / Tom Boyd]

Mornarice testovi bakterija pogon vodika gorivih ćelija, mogao početi nadzirati podvodni Fight Club prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. srpnja 2011 20:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TG Daily | izvor Popularna znanost | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar