petak, 8. srpnja 2011.

T-Mobile myTouch 4G Slide pokazuje njegova kamera kotleta (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/t-mobile-mytouch-4g-slide-shows-off-its-camera-chops-video/:

Mi smo poznata od njegove nedavne najave da T-Mobile myTouch 4G Slide će biti mobilni fotograf oduševljenje, a sada smo dobili da biste vidjeli kameru UI u akciju na videu. Kao brzi podsjetnik, prijevoznika nadolazeće Gingerbread smartphone je od strane HTC i značajke Sense 3,0, slide-out qwerty tipkovnica, dual-core 1.2GHz Snapdragon procesoru, 3,7-inčni WVGA Super LCD zaslon, HSPA + povezivanje na AWS spektra i trik 8 megapiksela strijelac. F2.2 širokokutni objektiv je u kombinaciji s niskim svjetlosnim sposoban senzora i dvije LED bljeskalicom, ali to je fotoaparat softver koji stvarno sja. Kao i na Sensation , naći ćete podršku za 1080p HD snimanje videa, ali Slide myTouch 4G dodaje više scena, nula okidača tehnologije, kontinuirano izoštravanje, HDR fotografije snimanje, plus panorama i načina praska, uz posvećena dvije faze zatvarača tipku. Iako sumnjamo da će svrgnuti s vlasti Nokia N8 u trajanju od sirovina kvalitete slike, mi smo veseli stavljanjem HTC najnovija značajka-upakiran pucačina preko svojih koraka kada je slušalica debi ovog mjeseca za 199 dolara na ugovor.

T-Mobile myTouch 4G Slide pokazuje njegova kamera kotleta (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 15:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhoneArena , TmoNews | izvor YouTube | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar