petak, 8. srpnja 2011.

Instagram + boja = Instacolor

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KtbC3db8k5A/:

Ako dijeljenje fotografija aplikacije Instagram i boja bi pariti i imati dijete, to će vjerojatno izgledati nešto poput Instacolor app od strane tinkerer Rakshith Krishnappa .

Uglavnom, app ima za cilj pomoći korisnicima Instragram otkriti ostalim korisnicima u njihovom susjedstvu, a omogućuje prikaz fotografija posted by ljudi oko vas u stvarnom vremenu.

App se mogu skinuti s App Store i sada košta 0,99 dolara.

Otkad Boja lansirao aplikaciju za dijeljenje fotografija , 41 milijuna dolara za pokretanje je vlasništvo grubo vrijeme . Suosnivač Peter Pham lijevo , ili je otkaz, u skladu s CEO Bill Nguyen, koji je također rekao New York Times da tvrtka ide natrag na ploči za crtanje .

Njihov najveći izazov upravo sada: nitko ne izgleda kao da se pomoću aplikacije .

Instagram, u međuvremenu, je na svitak. Oni su na dobro više od 5 milijuna korisnika i sada otprilike 100 milijuna fotografije su zajednički koriste app do danas.

Ranije ove godine, Instagram debitirao u realnom vremenu API na to da treće strane razvijatelja graditi stvari kao što su Instacolor, koji traje i ideje i morphs ih u jednu aplikaciju (ali koristi Instagram kao temelj). Krishnappa također izgradio Gramfeed , web sučelje za Instagram, usput.


Nema komentara:

Objavi komentar