petak, 8. srpnja 2011.

YouTube Kozmička Panda eksperiment dodaje tamnije UI, puno pljuvati i poljski

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/youtube-cosmic-panda-experiment-adds-darker-ui-lots-of-spit-and/:
YouTube Kozmički Panda
To je više zaobljena i sport malo više od krom Google nedavno redizajn naporima , ali novi YouTube Kozmička Panda eksperiment ne dovesti tamnije elemente korisničkog sučelja i polirani osjetiti Google + na uslugu dijeljenja videozapisa. To je mnogo više od svježeg sloj boje, međutim, navigacija web-mjesta je puno više interaktivni iskustvo sada i možete nastaviti gledati video kao što pretražuju i pregledavaju - pod uvjetom da ste koristeći Chrome. Kanal stranice su također u potpunosti ispitalo s velikim slike za svaki video, više izgleda predložaka, i lakše za korištenje mogućnosti prilagodbe. Popisi su također obnovljenu i sada nose više od smrti podsjeća na Leanback . Jedna stvar nedostaje u ovom trenutku je integraciju s Google + i novi navigacijski bar, ali smo sigurni da one značajke će biti dodan na kraju (a ako niste, onda stvarno GOOG je pao loptu). Možete se odlučiti u sada po naslov na izvor link.

[Hvala svima koji su poslali to u]

YouTube Kozmička Panda eksperiment dodaje tamnije UI, puno pljuvati i poljski prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 2:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor YouTube | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar