petak, 8. srpnja 2011.

LightSquared stvara ruralnim Americi intitiative, obećava da će biti više pomoći nego smetnja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/07/lightsquared-creates-rural-america-intitiative-promises-to-be-m/:
S GPS-smetnje pitanja sada rješavaju , LightSquared se ide natrag na farmu kako bi uvjerio ruralnim Americi to znači da nema štete. Veliko-samo 4G LTE servis koji je već prijavio punokrvnost partnera okreće senator Byron Dorgan i Reps. George i Charlie Nethercutt Stenholm da nadgleda svoje novostvorenih osnažiti ruralnog Americi inicijative. Plan poziva za nadzor službe seljak implementaciju, obećavajući svojim svojstvima filtriranja tech će zadržati GPS-ovisi preciznost poljoprivrede na točke i pesticidima daleko od svoje zemlje doma. Također u okviru predložene smjernice planira pomoći hitne prvi responders s pristup mreži u slučaju postojeće komunikacijske sustave dobiti pokucao out. To je utješno potapšati na seljački leđa da treba poduprijeti ", širokopojasni usvajanje jaz" pitanja trenutno mući nedovoljno područja. No, iako to može izgledati kao poljoprivrednik i tehnologa mogu biti prijatelji, imamo sumnja postoji više self-posluživanje motivacije u igri ovdje. Hit pauze za LightSquared je pastoralno Osnaživanje PR.

Nastaviti čitanje LightSquared stvara ruralnim Americi intitiative, obećava da će biti više pomoći nego smetnja

LightSquared stvara ruralnim Americi intitiative, obećava da će biti više pomoći nego smetnja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. srpnja 2011 22:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar