petak, 1. srpnja 2011.

Facebook Držite Vijesti događaj iduće srijede za "Awesome" Launch

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ku5jIP782_M/:


Kao što smo čuli od Mark Zuckerberg ovog tjedna, Facebook je otkrila nešto 'odlično' sljedeći tjedan. A pozivaju na vijest događaj samo valjanog na press inbox danas. Natjecanje će se održati iduće srijede u 10 sati u Facebook Palo Alto ured.

Reuters izvijestio je jučer da je Zuckerberg rekao je novinarima na tvrtke Seattleu kako je Facebook planira veliku najavu za sljedeći tjedan, to bi bilo "strašan", a proizvod je stvoren u Seattleu uredu.

Possibile lansiranja proizvoda za vijest događaj mogao biti tvrtke mnogo čekala iPad-app ili novi mobilni fotografije app . Mi znamo za sigurno je da to neće biti projekt spartanski, HTML5-based app platforme da Facebook radi na s malom skupinom izvan developera u tajnosti već mjesecima. Kao što je moj kolega MG Siegler napisao jučer , Seattle Facebook ured kuća ekipa s dubokim vezama na mobitel, tako da bi mogao biti trag o tome što će biti objavljen sljedećeg tjedna.

Tako smo još jedan mali komad na puzzle. Mi ćemo se pokriva pokrenuti sljedeći tjedan pa budite sigurni da provjerite u srijeda, 6. srpnja.


Nema komentara:

Objavi komentar