petak, 1. srpnja 2011.

Adobe nudi 50 posto popusta za Final Cut Pro korisnika koji su išli na Premiere Pro

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4x57WceJKWg/:


Kao što svibanj imati čuli , Apple je novu verziju svoje video izdanje softver, Adobe Final Cut Pro X, dobila je znatnu reakciju od korisnika. A što se Jim Dalrymple izvješća, video editiranje suparnika Adobe je dobrodošlicu te tužan Final Cut Pro korisnicima raširenih ruku. Sada Adobe je to uzimanje jedan korak dalje, najavljujući službeni "prebacivanje programa za sve Final Cut Pro ili Avid Media korisnika.

Adobe kaže da svatko tko je kupio bilo koju verziju Apple Final Cut Pro ili Avid Media Composer i želite prebaciti na Adobe video alata (Production Premium ili Premiere Pro) će biti podobni za 50 posto uštede na Adobe Creative Suite Production Premium CS5.5 ili Adobe Premiere Pro CS5.5.

Adobe je bio prilično aktivan u svojim marketinškim naporima nezadovoljan Final Cut Pro korisnicima. Na primjer, tvrtka je objavio nekoliko "uspješnica" premijera Pro korisnici koji su napravili prekidač.

Naravno, nije svatko mrzi nova verzija Final Cut Pro, tako da je nejasno koliko 'Switchers' Adobe će dobiti od reakciju. Također, check out Conan O'Brian vaganje u na Final Cut Pro X debakl.



Nema komentara:

Objavi komentar