petak, 1. srpnja 2011.

Svijet Fourcraft donosi bitka za četvrti četvorinast

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/world-of-fourcraft-brings-battle-of-the-boroughs-to-foursquare/:
Svijet Fourcraft
Tu je rat u New Yorku. Linije lojalnosti su izvučeni put natrag u 1898, a od tada, to je bila borba za varoš superiornosti. Skupine hakera je uvela ovoj županiji rivalstvo u doba interneta, okretanje Big Apple u diva rizika odbora gdje check-ins zamijeniti kockicama peciva i vojske okupili na četvorinast . U World of Fourcraft korisnika zalog vjernosti određenu lokaciju a zatim, za čast svoje domovine, check-in za oteti kontroli susjedstvu od svojih stanovnika i braniti svoje vlastite trke od potencijalnih uzurpatora. Cijeli projekt je bio šlag do prošlog vikenda tijekom hackathon u New Yorku Glavnoj skupštini. Trenutno to ne malo više nego zbroj check-in, ali tvorci plana za dodavanje novih mogućnosti u budućnosti. Sada, idite naprijed i učiniti borbu za svoj ​​blok, ali ne lutalice previše - na sjeveru i istoku Boogie Down Bronx, te južno i zapadno od sirotinjske četvrti u Shaolin, leži Puste zemlje.

Svijet Fourcraft donosi bitka za četvrti četvorinast prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. srpnja 2011 11:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink USA Today | izvor Svijet Fourcraft | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar