petak, 1. srpnja 2011.

Skype 2 video chat neslužbeno omogućeno Galaxy S II, Sensation, i drugi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/skype-2-video-chat-unofficialy-enabled-on-the-galaxy-s-ii-sensa/:
Najnoviji Skype ažuriranje za Android je dostupan svima, ali to je samo omogućuje video chat na četiri specifična slušalice . Srećom, nestrpljivi modders su otišli na neki način ispravljanje ovu duboku nepravdu, stvarajući APKs da aktivirate video poziv i na drugim uređajima previše. Do sada smo čuli za uspješan luka na Samsung Galaxy S II i htc Sensation, Thunderbolt i EVO 4G. Ako imate neki drugi telefon s android 2,3, malo eksperimentiranja s APK također bi moglo biti vrijedno Vaše dok. Međutim, samo ga je pokušao na Xperia Luk i nije se jako daleko: app ran, ali napori da komuniciraju sa Xperia Neo rezultirao jednosmjerni video, zaključana pejzažnom načinu i puno nespretnosti. Javite nam ako zbivati ​​bolje - pronaći ćete Thunderbolt preuzimanje određenih na link DroidLife izvor, i općenitije APK na TechPetals.

[Hvala, Rašid i JT]

Skype 2 video chat neslužbeno omogućeno Galaxy S II, Sensation, a drugi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. srpnja 2011 7:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DroidLife , TechPetals | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar