petak, 1. srpnja 2011.

AT & T će omogućiti BlackBerry mosta podršku prije zalaska sunca

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/atandt-to-enable-blackberry-bridge-support-before-sundown/:
Većina tablets funkcija sasvim u redu, na vlastitu, ali RIM- BlackBerry playbook uvela jedinstvenu, ali ograničavajući sučelje koje ograničava Bluetooth tethering na slično-branded telefon. Ova značajka, nazvana BlackBerry most , omogućuje vašim tablet piggyback na slušalice 3G podatkovne veze, također omogućuje pristup produktivnosti aplikacije poput e-mail i kalendar, koji su još uvijek na neki drugi način nedostupni na playbook. Nažalost, ova opcija nije dostupna za AT & T korisnika, ali da je o za promjenu, kao što je značajka će biti dodan u App svijetu danas. Dok most apartman je potpuno besplatno, što omogućuje AT & T 3G podatkovne veze zahtijeva mjesečnu tethering plan 45 dolara, što znači da svatko grandfathered u neograničenom značajke za prijenos podataka će morati odlučiti je li to vrijedno skok. Most se ne sondiranje kao što su vaše šalicu čaja? Ne brinite - barem možete uzeti u udobnosti znajući da su dani pining za domaće e-mail numerirane.

AT & T će omogućiti BlackBerry mosta podršku prije zalaska sunca prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. srpnja 2011 0:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AllthingsD | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar