petak, 1. srpnja 2011.

PC Portal 2 dobiva nove karte preko zajednicu natjecanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lCHTKUNf6T0/portal-2-pc-gets-new-maps-through-community-contest.ars:

Valve je ljeto Mapiranje inicijativa, natjecanje na razini dizajn za portal 2 koji je vidio više od 280 entires-je sada potpuna, a tri pobjednika su ime.

Uzimajući prvo mjesto je pola sata dok karta zove patent , koji je opisan kao "stupanj srednje težine sa četiri komore postavljene u uništeni Aperture Science objekata. puzzle Neki elementi su teško svijetle površine, obeshrabrenje grede, zračnih vjera ploče i izlet dimnjaka. " Uzimanje drugo mjesto je karta pod nazivom Infinifling , dok je građevina dobila častan spomenuti. Uz obožavanje Portal fanovi posvuda, pobjednici također je dobio veliku hrpu Portal dva prijenosnika iz Think monstrum.

Osim tri pobjednika, tu je i divovska popis drugoplasirani dostupni za preuzimanje preko na portalu mapiranje zajednicu stranice, ThinkingWithPortals . Karte su besplatni za download, iako bit će dostupni samo za one koji igraju na računalu. Za detaljne upute o tome kako da biste dobili gore i trčanje karte, glava ovdje .

Prvom krugu DLC za igru, u međuvremenu, će doći za sve platforme ovog ljeta.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar