petak, 1. srpnja 2011.

Sony role do PSN "Welcome Back" mat ove nedjelje, uzima slobodno zabavu s njom

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/sony-rolls-up-the-psn-welcome-back-mat-this-sunday-takes-free/:
Četiri tjedna prije i danas, Sony je najavio svoj ​​" Welcome Back "kampanje nakon tjedana dugu PSN struje koja je počela u travnju. Sada, program ulazi u konačni vikenda, dajući vam samo još dva dana za preuzimanje par slobodnih PS3 ili PSP igara, zajedno sa 100 virtualnih predmeta iz PlayStation Home i 30 dana PlayStation Plus . Podnijeti zahtjev za svoj gratis paket PlayStation Store, kliknite na "Welcome Back" i učiniti vaš pokupiti. Naravno, nekoliko brošura ne može nadoknaditi za one nebrojene dane što je proveo izvan mreže, razmišlja prebaciti na druge mreže , ali free stuff je besplatan stvari, tako da glava preko PSN tvrditi ono što je pravom tvoje prije sat udara ponoć 3. srpnja.

Sony role do PSN "Welcome Back" mat ove nedjelje, uzima slobodno zabavu s njom prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. srpnja 2011 0:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PlayStation blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar