petak, 1. srpnja 2011.

Windows Phone Marketplace sada nastanjuju 25.000 aplikacija, ubrzanje stopa rasta

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/windows-phone-marketplace-now-populated-by-25-000-apps-speeding/:
To nije samo Appleov App Store striding prošlosti događaje danas, Microsoft Windows Phone burza također ima zaobljene značajan biljeg u svom razvoju. Naime, sada je izvijestila da su prošli 25.000 aplikacije za jedan dolazaka stranice praćenje i zbivanja u njoj, iako je to brojka je za raspravu kao i drugi WP7 aplikacije tracker dalje navodi ukupno na tek nešto manje od 25k. Glavna stvar je da WP7 ekosustav raste, i brže nego što se prije na taj - to je do kraja ožujka prikupljati 11.500 aplikacije , rasponu od pet mjeseci od pokretanja , dok su zadnji 13.5k dolaze u brisker razdoblje od tri mjeseca. Pod uvjetom da ubrzanje nastavlja, a nema razloga očekivati ​​da će usporiti sa Mango na horizontu, Microsoftov mobilni OS ponovno obećava da će biti u prilično konkurentan oblik u vrijeme za svoju prvu godišnjicu - ističe podvig s obzirom koliko daleko iza WinMo je pali. Možda RIM može koristiti kao poučan primjer?

[Steve Ballmer slike zahvaljujući Reuters ]

Windows Phone Marketplace sada nastanjuju 25.000 aplikacija, ubrzanje stopa rasta prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. srpnja 2011 9:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gadgetsteria , WinRumors | izvor WindowsPhoneAppslist | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar