petak, 1. srpnja 2011.

Toyota Prius projekta koncept bicikla omogućuje pomak zupčanika s uma

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/toyota-prius-projects-concept-bike-lets-you-shift-gears-with-yo/:
Imaš kontrole uma na um? Provjeriti ovaj novi koncept bicikla iz Deeplocal - Pittsburgh-based design kući koja je dodavanje neurološki zaokret umjetnosti biciklizam. Kao dio Toyota Prius projekta br 11, tvrtka odjevenog sjedište mjesto Parlee PXP Aero ceste bicikl s bežični odašiljač, omogućujući korisnicima daljinski pomak zupčanika sa smartphone. Deeplocal dizajneri zatim dodao skup neurona odašiljača na kacigu i ponovno programirati PXP komunicirati s njima - što znači, u teoriji, da vozači mogli kontrolirati bicikla zupčanici, jednostavno razmišljam o tome. Teorija, naravno, nije ista stvar kao i praksi, ali možda koncept će postati stvarnost ako mislimo stvarno teško o tome.

Toyota Prius projekta koncept bicikla omogućuje pomak zupčanika s uma prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. srpnja 2011 9:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Toyota Prius Projekti | izvor Prolly Is Not Vjerojatno | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar