petak, 1. srpnja 2011.

Čista, Split / Second dev Black Rock zatvara svoja vrata

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/bm7WRKygm58/pure-splitsecond-dev-black-rock-closed-by-disney.ars:

Disney vlasništvu Black Rock Studio razvija neke od naših omiljenih trkaće igre iz posljednjih nekoliko godina: spavač ATV igre Pure , a akcija racer Split / Second . Ali oni uspjesi nisu bili dovoljni, a Disney je službeno zatvorio u studio.

Ranije u godini studio hit krug otpuštanja. U novije vrijeme, navodi se u priopćenju iz Disney objavio na Eurogamer , studio najnoviji projekt nije dobio zeleno svjetlo, što je dovelo do kraja Black Rock.

"Disney Interactive Studios potvrđuje da je Black Rock Studios 'trenutni projekt nije greenlit za daljnji razvoj, a time je Društvo obavijestilo djelatnika jučer u namjeri da unesete proces savjetovanja o prijedlogu za zatvoriti studija", stoji u priopćenju.

Founded in 1999, Brighton, UK-temeljen Black Rock specijalizirana isključivo na razvoj igara akciju utrke. Prije Čisti i Split / Second, studio je radio na obje MotoGP i ATV Offroad Fury serije.

Međutim, upravo kao novi studiji pojavio se nakon završetka odjeće poput ansambla i Grin, bivši Black Rock zaposlenici već rade na nove pothvate. Oba ShortRound Igre i Zabava RoundCube nastale u svjetlu prvi krug otpuštanja ranije u godini. Nema najave su napravljene kao što ni studio radi na.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar